SKO

TIP TOP er også sko. Vi fører sneaker / streetwear og causal sko fra Boras og Blend i størrelse 40 […]

KONFIRMATIONSTØJ

Vi har i tidligere år ofte haft diverse forespørgsler omkring konfirmationstøj m.m. Derfor tilbyder vi nu en mail og SMS service, hvor vi løbende vil informere omkring årets konfirmationstøj, hvornår det er på lager, hvornår vi afholder vores konfirmations aften for dig og dine forældre m.m. Tilmeld dig nyhedsmail og SMS service-tilbudet her og hold dig opdateret til denne helt specielle og uforglemmelige dag.

På billedet til højre ses Jesper. Billedet er fra vores konfirmand aften 2016.

UNG MODE

I vores ung afdeling finder du spændende modetøj fra en lang række spændende leverandører… alle leverandør af modetøj til meget rimelige priser. Modetøj behøver ikke være dyrt, for at være smart.

HERRE MODE

I herre afdelingen findes en velassoriteret vareudvalg af solide brands fra både Danmark og udland. Som selvstændig og uafhængig af kædebutikker, sammensætter vi fuldstændig selv vores sortiment, og vi vælger selv vores leverandører. Derfor ligner vi heller ikke nogen af kædebutikkerne.

Her finder du tøj, som ikke alle andre har. Tilmeld dig vores nyhedsmail og SMS service tilbud og hold dig opdateret med nyheder, udsalg m.m. TILMELD HER.

Streetwear og causal sko

TIP TOP er også sko. Vi fører sneaker / streetwear sko fra Boras og Blend i størrelse 40 – 48. Lækre sko til en meget rimelig pris. Til fest og farver…

I mellem prislejet fører vi sko fra firmaet Rudi og Harald Nielsen Sko ( ja, det er ham fodboldspilleren ) Det er italienske mode sko i læder i str. 40 – 46. En rigtig lækker modesko til hverdag og fest.

STORE størrelser 2XL-6XL

Ekstra store størrelser til dig, som har brug for mere end 2XL. Vi har helt op til 6XL, så kom forbi og se, hvad vi kan byde på. Vi står parat til at rådgive og vejlede dig efter bedste evne.

Du kan også følge med i, hvornår vi får nye vare hjem m.m. i din størrelse. Du skal bare tilmelde dig vores nyhedsmail og sms service. TILMELD HER. Vi håber, du vil gøre brug af denne gratis service. Og husk, når du kommer hos os, tilbyder vi selvfølge altid personlig vejledning og service.

DRENGE TØJ ( 10 – 16 ÅR )

Her finder du 4 – 5 stærke brands til de seje drenge. Vi har et bredt og godt udvalg til alle typer drenge, store som små, ligesom vi hver år har et stort program til årets konfirmander. Her får du helt naturlig personlig råd og vejledning.

Som en af de stadig færre og færre drengetøjs afdelinger i fysiske butikker, ønsker vi at styrke udviklingen i denne afdeling. Vi håber, I vil bakke afdelingen op idag og fremadrettet.